måndag 31 maj 2010

Det är något fel på det svenska vädretHär sitter man i södraste sverige och undrar
...varför det är så sabla varmt och soligt, från Stockholm i söder till Happaranda i norr, när man själv knappt kan gå i shorts utan att få gåshud på benen.
...Varför man skall behöva konka in och ut på alla plantor varje morgon och kväll för att det inte är mer än 5 grader på natten i slutet av maj...

Det är fel

Nu verkar det dock som om vädret skall vända lite för oss här nere från och med tisdag natt så jag hoppas innerligt att det gäller för resten av sommaren (som inte har kommit ännu). Nog om detta nu.

Alla bilder, inte bara de som finns på bloggen, finns numera i mitt Picasa fotoalbum. För att komma in där behöver man bara klicka på någon utav de små bilderna som finns ganska långt upp till höger på bloggen. Trevligt va?

Över till växtligheten:

Flera plantor har nu börjat producera blomknoppar vilket är bra om man vill ha frukt. Jag har läst någonstans att det tar ca 2 veckor för en knopp att bli en blomma men det kräver dock att vissa behov uppfylls. Bland dessa behov finns värme och ljus så jag ser fram emot mitten av denna vecka för då verkar det som om vi skall få bägge. På bilderna ovan har vi Apache F1 och Fresno. Bägge dessa har börjat skjuta ut knoppar och på Apachen finns det runt 20st per planta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar